Atelierroute Den Bosch 2021

Laatste nieuws, de atelierroute wordt vanwege Covid-19 uitgesteld naar voorjaar 2021

Voorjaar 2021| open ateliers

Na de succesvolle atelierroute van 2018 wilden we ook dit jaar de Atelierroute Den Bosch 2020 organiseren. Gezien de ontwikkelingen vanwege Covid-19 verplaatsen we de Atelierroute Den Bosch naar 2021.

De atelierroute biedt de gelegenheid om kennis te maken met professionele kunstenaars en hun werk in hun werkomgeving. Een weekend lang genieten van de brede, diverse, professioneel uitstekende beeldende kunstpraktijk in de stad.
Dit jaar mogelijk anders dan andere jaren. Ontmoeten met in acht nemen van de RIVM-adviezen, die dan mogelijk nog van kracht zijn. 
Met elkaar kunnen we dit weekend de kunstpraktijk in de stad vieren, ons laten verrassen, contacten hernieuwen, inspiratie opdoen, misschien nu dat werk eindelijk aanschaffen door het te kopen op atelier van de kunstenaar. 

In de nieuwe kunstruimte zal een begeleidende expositie Stedelijke kunstenaars | AR 2021 openen met het werk van de kunstenaars, die hun atelier openstellen.

Zie voor de Nieuwsbrief van de nieuwe kunstruimte – met de aankondiging – de link hier onder. (Je vindt daarin ook de knop Subscribe.)

https://mailchi.mp/92faa16a7de6/atelierroute-den-bosch-31-okt-1-nov-2020-aankondiging

Volg onze berichtgeving

De Atelierroute 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie uit de cultuurfondsen van de Gemeente Den Bosch en Stichting Wederzijds – kunst in context