Over ons

De nieuwe kunstruimte is een activiteit van Stichting STOK – Stedelijk Overleg Kunstenaars. Sinds september 2019 vindt u ons op het adres Pastoor de Kroonstraat 18, Den Bosch (vlakbij de Markt en parkeergarage De Arena) op 7 minuten lopen van het station.

We organiseren ondermeer tentoonstellingen met Jong Talent, de expositie reeks Stedelijke Kunstenaars.

Voorwaarde voor exposeren in de nieuwe kunstruimte is dat de kunstenaars zich aansluiten bij Stichting STOK en een aantal dagdelen aanwezig zijn tijdens de expositie.

Contact: info@denieuwekunstruimte.nl

STICHTING STOK

In Den Bosch organiseerde Stichting STOK, opgericht in 2001, exposities in ruimtes in de Vughterstraat, Guardianenhof, Snellestraat, en in het Kruithuis.

Stichting STOK is een vrijwilligers organisatie. Wij ontvangen subsidie van de Gemeente ‘s-Hertogenbosch; donaties van kunstliefhebbers en kunstenaars; bijdrage van aangesloten kunstenaars; incidentele subsidie voor activiteiten (waaronder de tweejaarlijkse Atelierroute). Met bruikleen van materialen en voorzieningen van Stichting Wederzijds – kunst in context (Den Bosch) konden we de nieuwe kunstruimte inrichten.

De huur van de ruimte aan de Pastoor de Kroonstraat 18 is mede mogelijk gemaakt door bemiddeling van VOLOP Den Bosch.

We bedanken eenieder die met bijdragen, subsidie, donaties, vrijwilligerswerk de nieuwe kunstruimte mogelijk maakt.

Bestuur

voorzitter is Oscar Schrover, penningmeester/secretaris is Yvonne Tolman, lid: vacature. Bij Stichting STOK zijn professionele kunstenaars aangesloten.

Stichting STOK is ingeschreven bij de KvK onder NL17132911

Rekeningnummer Stichting STOK NL15INGB0009194574

Contact: Stokbestuur@denieuwekunstruimte.nl